GE
EN
ჩვენ შესახებ
ჩვენ შესახებ
საქმიანობის სფერო
ორგანიზაციული სტრუქტურა
ხარისხის სისტემა
გალერეა
სერვისები
ლაბორატორიული კვლევები
ანალიზების მოკლე მიმოხილვა
ღვინის დეგუსტაცია
კონსულტაცია
ინდივიდუალური მომსახურება
ფასები
ბმულები
სიახლეები
საჯარო ინფორმაცია
კონტაქტი
ჩვენ შესახებ
ჩვენ შესახებ
საქმიანობის სფერო
ორგანიზაციული სტრუქტურა
ხარისხის სისტემა
გალერეა
სერვისები
ლაბორატორიული კვლევები
პაკეტების მიხედვით
VI-1 ფორმა (თეთრი ღვინო)
VI-1 ფორმა (წითელი ღვინო)
ადგილობრივი ბაზრისთვის (საქართველო)
საწარმოო კონტროლი
თავისუფალი ფორმა (თეთრი ღვინო)
თავისუფალი ფორმა (წითელი ღვინო)
ბრენდი, კონიაკი, ჭაჭა, არაყი, მაგარი სასმელი
ბრენდი, კონიაკი, ჭაჭა, არაყი, მაგარი სასმელი (ადგილობრივი ბაზრისთვის)
სპირტი
მიკროსკოპული კონტროლი
ანალიზების მოკლე მიმოხილვა
გლუკოზა-ფრუქტოზა
ღვინის დეგუსტაცია
კონსულტაცია
ინდივიდუალური მომსახურება
ფასები
ბმულები
სიახლეები
საჯარო ინფორმაცია
კონტაქტი
ლაბორატორიული კვლევები
პაკეტების მიხედვით
VI-1 ფორმა (თეთრი ღვინო)
VI-1 ფორმა (წითელი ღვინო)
ადგილობრივი ბაზრისთვის (საქართველო)
საწარმოო კონტროლი
თავისუფალი ფორმა (თეთრი ღვინო)
თავისუფალი ფორმა (წითელი ღვინო)
ბრენდი, კონიაკი, ჭაჭა, არაყი, მაგარი სასმელი
ბრენდი, კონიაკი, ჭაჭა, არაყი, მაგარი სასმელი (ადგილობრივი ბაზრისთვის)
სპირტი
ანალიზების მოკლე მიმოხილვა
ღვინის დეგუსტაცია
კონსულტაცია
ინდივიდუალური მომსახურება
ფასები
საწარმოო კონტროლი
ფარდობითი სიმკვრივე და ხვედრითი წონა
ფაქტობრივი ალკოჰოლი
საერთო ალკოჰოლი
საერთო შაქარი
ტიტრული მჟავები
pH
აქროლადი მჟავები
გოგირდოვანი მჟავა თავისუფალი
გოგირდოვანი მჟავა საერთო
უშაქრო ექსტრაქტი