მიკროსკოპული კონტროლი
თხევადი პროდუქტების სიმღვრივისა და უცნობი ნაწილაკების იდენტიფიცირებისთვის, მიკროსკოპია ძალიან მნიშვნელოვანი კომპონენტია. სპეციალური მიკროსკოპით, სიმღვრივის ან ნაწილაკის დეტალურად დათვალიერება და ზომის გაზომვაც კი შესაძლებელია. ამის შემდეგ, ჩვენი გაწვრთნილი პერსონალი ან შეძლებს სიმღვრივის იდენტიფიცირებას გამოცდილების ღირებულებისა და ლიტერატურული ინფორმაციის საფუძველზე, ან შეუძლია გააკეთოს შესაბამისი ანალიზი (მაგ. კათიონებისა და ლითონების ანალიზი) იდენტიფიკაციისა და საბოლოო შეფასებისთვის.