GE
EN
ჩვენ შესახებ
ჩვენ შესახებ
საქმიანობის სფერო
ორგანიზაციული სტრუქტურა
ხარისხის სისტემა
გალერეა
სერვისები
ლაბორატორიული კვლევები
ანალიზების მოკლე მიმოხილვა
ღვინის დეგუსტაცია
კონსულტაცია
ინდივიდუალური მომსახურება
ფასები
ბმულები
სიახლეები
საჯარო ინფორმაცია
კონტაქტი
ჩვენ შესახებ
ჩვენ შესახებ
საქმიანობის სფერო
ორგანიზაციული სტრუქტურა
ხარისხის სისტემა
გალერეა
სერვისები
ლაბორატორიული კვლევები
პაკეტების მიხედვით
VI-1 ფორმა (თეთრი ღვინო)
VI-1 ფორმა (წითელი ღვინო)
ადგილობრივი ბაზრისთვის (საქართველო)
საწარმოო კონტროლი
თავისუფალი ფორმა (თეთრი ღვინო)
თავისუფალი ფორმა (წითელი ღვინო)
ბრენდი, კონიაკი, ჭაჭა, არაყი, მაგარი სასმელი
ბრენდი, კონიაკი, ჭაჭა, არაყი, მაგარი სასმელი (ადგილობრივი ბაზრისთვის)
სპირტი
მიკროსკოპული კონტროლი
ანალიზების მოკლე მიმოხილვა
გლუკოზა-ფრუქტოზა
ღვინის დეგუსტაცია
კონსულტაცია
ინდივიდუალური მომსახურება
ფასები
ბმულები
სიახლეები
საჯარო ინფორმაცია
კონტაქტი
სიახლეები
ივლ 10, 2023
ღვინის რა აუცილებელი ლაბორატორიული ანალიზებია საჭირო წლის განმავლობაში
უკან დაბრუნება
გააზიარე :
სხვა სიახლეები
თებ 19, 2023
გზა მარნიდან სერტიფიცირებამდე, სად მოწმდება ქართული ღვინის ხარისხი.
იან 12, 2023
ღვინის ლაბორატორიის ახალი გამოწვევები და მიღწევები